Wednesday, November 3, 2010

JAMUAN AKHIR 
KELAB PEMBANGUNAN WANITA 3B..
 jamuan terakhir antara kami untuk sem  ni,
memang best sgt ye lah,, almaklumlah makan je no learning n teaching proses..
ape lagi kami ngaaapp!! 
hahahaha =)
tp,, memang happening aahh,,
puan,, lau jamuan sepanjang tahun xleyh ke??
xpayah la kls..
hehehehe =) jom2 lihat gambar seterusnya y kami sempat snap sbgai kenangan bersma..
[~_^]v
hahahaha..=)
ni la kawan2ku ku hasmida n mylovely scandal shedah~~
hehehe "scandal???"
ye la cz dy la kesygn sy d sni,,,,setiap masalah kami kongsi sme2,,,
kami kawan dr sekolah lg,,,
jdoh dapt uum sme2,,,ape lagi berkepit lah sepanjang hdup kami berdua..=)
ms jamuan ni keje kitorg snap pic je,,belambak penuh memory fon,, huhuhu =P
jgn jeles!!

ni gambar kami berdua....hehehe..
o0o0pppzzz spect tsengetla plak,,lpa nk betolkan dlu,,,
xpe la.. lexx aa,,, br ad style kan??!! 

haaa,,y kt tepi tuu pn group kitorg gak,, nm dy nur fatin... senyum fatin jgn xsenyum..
hikhikhik =)

o0o0pzz..wweeee~~ P.E.A.C.E =)
ni sape lak ni?? hahaha ni orked lah,,, nk gtau ni spect tuu orked pnjm shedah punyer cz ms hr kjdian orked xbw spect orked,,
xthan pnjm shedah punyer.. heheheehe anway TQ babeh!!!
alaaa..kitorg da ready tbe2 mata fatin masuk habuk lak,,, huhuhu sabo ea fatin.. =(

....cik aten & cik dah.... <3


ni laaa group kami,,, kami be4 okayh!!! oyyeeaahh!!
hahahahahaha=)
dr kiri cik aten,cik dah,cik orked,cik mida
nama group kami dlm kls ni "THE HOT BABIES GROUP".....
APEE??? xckup HOOTTT??!!!
ni y wt kami hot  ni,,, kami da ckup hot okayh!
hehehehe biaselahh wanita2 melayu terakhir ni....hehehee =)



ni cik orked & cik mida hehehehe =)
manje kan kitorg berdua..sj bg someone jeles,, hahahaha

~LOVE BETWEEN US NEVER BE SEPARATELY!!~


sekian dulu dari kami "THE HOT BABIES GROUP!"
 




2 comments:

  1. oooo...xsangka dah pandai scandal skang..

    bytheway cyg, letak la watermark kt gambaq, xder la jadi kes orang curi gambor lagi... :)

    ReplyDelete
  2. scandal ngan ang la shed,, hahahaha o0 ok2 hr tuu lpa kaedah watermark tuu kuikui tq cyunk!

    ReplyDelete