Friday, February 18, 2011

♥bila bosan+boring=sanring♥

mlm ni sgt2 boring2,, orked xtahu nape sgt boring mlm ni,, semua xkena,, xnak dggu sape2 tapi boring lak,, bila ade org cri xsuke,, tapi lps tu boring lak lah,, haaiisshh xtahu ape y xkena! sgt2 xtahu kenape y orked rs cuma bosan n boring! xde pape nk wt n xde pape y menarik minat~ ape nak wat ni!! nk update blog pun cam xde ape2 idea bernas nk kgsi.. huhuhu korg mesti xrs ape orked sdg rs kan,, aaiiihh,, ngeluh2.... tu je la dr td.. ape la nk wt ek.. ade je eseyment tp group punyer,, group pun ade kje masing2,, xkn nk sndri kot,, adess,, nty time dorg nk wt mesti sy lak bz,, adess,, nape bosan sgt ni,,, muka sengal sgt dh ni,,, xde ke sape2 y menarik perhatian ni dtg n buat sumting dgn sy!! aduhai,, xtahu dh nak luah cmne rs boring sgt2 ni,,

wuuuaaaa!!!!!!!!! orked rindu telatah mereka,, anak2ku!!! emmmm xlama lg tmbh lg sorg anak orked,, bln 9 ni ckup 5 org anak orked,, bhgianyer,, xsbr rsnyer..!! huwwaaa! sgt boring hgga rindu mereka sgt2!!! aduhai!!! mcm mane ni...... xtahu ape nak wat dh,, 
hahahaha hidup gelap gelita umpama dressup orked tuuu!! olz orked xtahu nk mngarut ape dh,, k tata~~ =)



No comments:

Post a Comment