Saturday, December 4, 2010

berkorban kerana exam...!!

w0o0hh giler tensen bila smpai musim exam ni,,, da la tuu jdual orked paling lmbat dr org,, org da balik orked baru start examm???!! ape kes nii weyh.. hato0ii! semua nak masuk nak sumbat dalam kepala nii,, mane nak sumbat niii... hato0o0ii! tapi kerana terpaksa demi ms depan stdy gak la separuh mati,, ade lah jugak nota2 cantik yang leyh dbuat kenangan hasil tangan ni hahahaha... cam xeclazz jep kan bunyi nyer.... hahaha nak wat cmne da memang desprate giler da time tuu,, hahahaha =).... jadi alkisahnyer sebagai tatapan semua yang tgh pening2 layan exam ni nah tgk betapa orked bertgkus lumus demi exam,,,

hahaha nota da jadi mcm surat cinta... hahaa entah masuk ke tak,, =)
*****
meja bersepah xsempat nak kemas da, tggl p exam pun xkemas..
*****



barang2 da xteratur pun,, semua bercampur aduk,, xteratur..!


*****


*****
*****
tengoklah betapa bersepahnyer sampaikan sikat rambut,plastik wafer choc n perkakas menulis bercmpur aduk.. ahhh tensen!! =__="
*****
*****
*****
*****
*****
*****
*****
 huurrmmm setakat ni la dulu ye orked mengarut disini,,perkongsian ni bukan hape nak kongsi demam exam ni ngan korg semua,, orked tahu korg semua da separuh giler berusaha kan??? sama la kiter kan.... nak wat cmne da nm student... life as a student mang kena survive camtu laaaaaaa,,,,,,, ape pun exam orked br nak mula,, so melayan la orked untuk exam dlu,,, tapi seyes xleyh nak tinggal blogging dan fb+ing ni,, hato0ii! =( nak hilang kan ketagihan online ni cmne ye agaknyer.. hato0ii! dgn semua rs suatu kepuasan jep,, huhuhuhu ke orked perasaan sorg2 jep?? haha xpe la pape pun y penting buat sesuatu yang xdtg kan masalah pd diri,,, [eekk ye ke??] emm ok la orked kena cauu dlu cz exam esok untuk 3rd paper,, haha doa2kan orked ye,, hehehe... =))



No comments:

Post a Comment